Webdesign

U heeft behoefte aan een goede representatieve website, maar uiteraard wilt u niet de hoofdprijs betalen. Wij leveren hoogwaardige websites voor zeer gunstig tarief.

 

Wij weten als geen ander dat alleen een pakkende website ontwerpen en op het internet plaatsen niet toereikend is. Het is belangrijk om op het internet vindbaar te zijn. Als potentiele klanten uw website niet kunnen vinden noemen wij dat simpelweg verspilde energie. Daarom zorgen wij niet alleen voor een aandachttrekkend ontwerp, maar zorgen er voor dat uw site ook goed kan worden gevonden.

Uw website onderhoudt u eenvoudig zelf met een door ons in uw website geïntegreerd Beheersysteem (Content Management System). Wanneer de tijd u hiervoor ontbreekt nemen wij ook deze taak graag van u over.

Wij zorgen voor uw Hosting & Domeinen .

 

Werkwijze

 

De werkwijze is eerst goed luisteren naar U, daarna ontwerpen en vervolgens weer bespreken. Dit leidt tot een website, die specifiek voor uw bedrijf, vereniging of stichting wordt ontwikkeld. Uw website is uniek en geheel aangepast aan uw wensen en behoeften. De site heeft uw bedrijfsuitstraling en beantwoordt aan de doelstellingen die u met de site wilt bereiken.

Is de website eenmaal gemaakt, dan kunnen wij u behulpzaam zijn met het beheer en onderhoud ervan. Diverse mogelijkheden zijn bespreekbaar.

De werkzaamheden die wij voor u gaan uitvoeren kunnen dus zeer divers zijn. Van een eenmalig consult tot een volledig website. Elke website is uniek en geheel gericht op de wensen van de klant. Van één ding kunt u echter verzekerd zijn: U weet voor u de opdracht daadwerkelijk verstrekt, wat de kosten zullen zijn.

Klik hier voor een greep uit de Portfolio van RHA automatisering.

 

Ga naar boven