Webdevelopment

Support Online

Om processen te stroomlijnen binnne RHA automatisering zijn gestart met het optuigen van een supportdesk Support Online. We zijn continue bezig om deze applicatie te verbeteren en fijn te tunen. We zijn nu in een stadium om ook u gebruikt te laten make van Support-online om binnenkomende meldingen en vragen te stroomlijnen.

Heeft u vragen over Support Online, neem dan vrijblijven informatie met ons op.

 

Adresbeheer Online

Adresbeheer Online is uitermate geschikt voor het registreren van adressen van familie, vrienden en kennissen. U kunt zelfs met één administratie meerdere families beheren. Zo kunt u voor elke familie iemand inrichten die de desbetreffende familie en/of vriendenclub beheer. Hier zit u de voordelen van Adresbeheer Online.

Adresbeheer-Online bestaat uit verschillende onderdelen, ook wel modules genaamd. Naar gelang kunt u zelf de Basis module van Adresbeheer-Online uitbreiden. Op deze manier kunt u zelf bepalen wat u nodig bent en wat het gaat kosten voor u.

De basismodule van Adresbeheer-Online bevat adressen cq. personen. Zo kunt u met de basis personen toevoegen, verwijderen en wijzigen. Tevens kunt u leden lid maken van groepen. Ook kunt u bij de leden aangeven wat ze doen bij uw vereniging door ze één of meerdere activiteiten toe te kennen. U kunt de betaalwijze aangeven, opmerkingen doen en eventueel een foto toevoegen.

Daarnaast kunt u met de basis module selecties uitvoeren op bijvoorbeeld groepen en/of activeiten etc. Deze kunt u desgewenst overbrengen naar een exel-bestand. Altijd online beschikbaar. Op vakantie en u wilt een kaartje sturen.... ga naar adresbeheer-online.nl

 

Leden Online

Herkent u dit!!

* Wisseling van de wacht van de penningmeester en waar zijn de gegevens.

* Nieuw bestuur en de overdracht is niet gebeurd. Wie zijn onze leden en onze vrijwilligers.

* Jarige leden een kaartje sturen, waar hebben wij het adres? Oh ja, we moeten bij het secretariaat zijn maar die is niet bereikbaar.

Daarom is Leden-Online.nl ideaal voor U. Alle gegevens van leden, vrijwilligers, sponsoren etc. bij elkaar. Voor de wisseling van de wacht is alleen de overdracht van de inlogcode voor uw leden-online.nl nodig.

Secretariaat niet aanwezig, u kunt meerdere personen toegang geven tot uw leden-online.nl met eventueel beperkte of volledige rechten. Ga naar leden-online.nl voor alle informatie.

 

 

Ga naar boven