Storingen

Op deze pagina vind u een overzicht van alle bij RHA automatisering bekende storingen en onderhoud (zowel huidig als reeds opgelost).
Om een nog onbekende storing te melden kunt u contact opnemen met ons storingslijn, het telefoonnummer vindt u hier .

 

 

Gepland onderhoud

Er is geen gepland onderhoud

 

Openstaande meldingen

Er zijn geen openstaande meldingen

 

Recent opgeloste meldingen

datum 01-12-2014 21:29

Door een inkomende DDoS op server van RHA automatisering is deze tijdelijk niet bereikbaar. Vanaf 21:59 uur zijn de sites weer beschikbaar.

 

Help! Ik denk dat mijn websites offline zijn, klopt dit?

U kunt uw websites niet bezoeken? Er kan dan een storing zijn aan onze kant maar het kan ook aan iets anders liggen.

  1. Het kan zo zijn dat de website alleen voor u offline is. Controleer op DownForEveryone.com of de website online is.  Als uw website volgens DownForEveryone.com gewoon online is dan dan verzoeken wij u uw klant nummer en IP adres (dit vindt u op watismijnip.nl) te mailen naar rhaautomatisering.nl.

  2. Controleer op hierboven of er een storing bekend is voor uw hosting/server. Indien de storing bekend is hoeft u geen contact met ons op te nemen.

  3. Als uw website volgens bovenstaande website offline is en er is geen storing zichtbaar hierboven kunt u bellen naar  onze storingslijn. Het nummer van de storingslijn vindt u hieronder. Stuur ook direct een mailtje naar ons via  ons Contactformulier.

 

Let op:Mits u belt naar de storingslijn zonder eerst stap 1 op te volgen, wordt er 99 euro exclusief BTW in rekening gebracht.

 

Het nummer van de storingslijn is: 0031 06-40154066.

 

 

 

 

Ga naar boven